DISSENYEM I INSTAL•LEM SISTEMES D’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA PER A EMPRESES I CASES PARTICULARS.

Electrotric Solar és una empresa amb més de 30 anys d’experiència en la distribució de material elèctric, automatismes i fabricació de quadres elèctrics que actualment també assessora, projecta i instal·la els Kits Autoconsum Solars per empreses i particulars. Treballa i col·labora amb empreses reputades dins el sector elèctric com CIRCUTOR , CIRCONTROL, VMC, entre d’altres.

Els Kits Autoconsum Solars contribueixen a l’eficiència econòmica ja que la instal·lació de plaques solars s’amortitza en pocs anys  i els beneficis nets són considerables (després de 25anys les plaques tenen un rendiment del 80% aproximadament:

Els Kits Autoconsum Solars també contribueixen a assolir els objectius europeus i mundials de reducció d’emissions CO2 i a què les generacions futures puguin gaudir d’un millor medi ambient i condicions de vida.

LA INSTAL•LACIÓ DE PLAQUES SOLARS PER AUTOCONSUM ES LA MILLOR MANERA DE CONTRIBUIR A UN MODEL DE VIDA I CONSUM ENERGÈTIC MÉS SOSTENIBLE I EFICIENT.

TENS DUBTES?

CONTACTA AMB NOSALTRES

Si voleu més informació envieu-nos a un correu electrònic a info@electrotricsolar.cat i contestarem a la màxima brevetat

SOL·LICITUD DE PRESSUPOST PARTICULAR

FES CLIC AQUÍ

SOL·LICITUD DE PRESSUPOST EMPRESES

FES CLIC AQUÍ


Autoritzo el tractament de les meves dades personals a “Electrotric, Automatismes Industrials SLU amb NIF B-64775851”
amb renom (ELECTROTRIC SOLAR). La finalitat es per poder assessorar, facturar i donar servei de manteniment de les Instal•lació Sol•licitada com informar de novetats.
En compliment del establert en l´article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), ELECTROTRIC SOLAR l´ informa de que les dades personals facilitades a ELECTROTRIC SOLAR pel usuari, sigui a través del lloc Web o de qualsevol altre manera, quedarà incorporat a un fitxer propietat de ELECTROTRIC SOLAR, qui garanteix la seguretat i confidencialitat de les dades. En cas de voler donar se de baixa adreçar-se a la següent correu electrònic . electrotric@electrotric.com